In de weken 32 & 33 zijn wij gesloten, daarna staan we weer voor u klaar!

Micro Electronica

Micro-elektronica vraagt om hoogwaardige filtereisen

Mede dankzij de ongekende knowhow wordt TripleAir Technology al vele jaren zowel nationaal als internationaal geraadpleegd als autoriteit en eerste aanspreekpunt voor filters bij de productie van micro-elektronica. Naast een grote variatie aan filteroplossingen levert TripleAir Technology ook de complementaire luchtbehandelingsproducten.

Neem bij vragen ook contact op en ervaar hoe deskundigheid en professionaliteit samenkomen in de vorm van een antwoord dan wel voorstel dat u zeker zal aanspreken.
 

Elke cleanroom zijn eigen protocol

In deze gecontroleerde productie-omgeving wordt de concentratie van de in de lucht zwevende deeltjes permanent binnen vastgelegde grenzen gehouden. In deze ruimte veroorzaken mensen, processen, faciliteiten en apparatuur continu verontreinigingen, die voortdurend uit de aanwezige lucht verwijderd dienen te worden.

De mate waarin deze deeltjes en microverontreinigingen verwijderd moeten worden hangt af van de vereiste normen, verschillende criteria, individuele protocollen en vastgestelde toleranties. Oftewel … er dient een unieke oplossing te ontstaan om de verontreiniging in de aanwezige en toegevoerde lucht structureel 100% onder controle te houden. TripleAir Technology staat u als professioneel aanspreekpunt graag terzijde bij uw keuze omtrent de juiste luchtfilteroplossingen en -technieken voor cleanrooms.
 

FAN FILTER UNIT

Meer informatie