In de weken 32 & 33 zijn wij gesloten, daarna staan we weer voor u klaar!

Wij zijn TripleAir

One-stop-shop voor luchtfiltratie 

Juist omdat snelheid, een permanente beschikbaarheid en een marktconforme prijs voor velen van essentieel belang zijn, worden alle filters volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Dit betekent dat u, naast het verkrijgen van schone lucht voor uw medewerkers en productieprocessen, één aanspreekpunt hebt voor ál uw filtervraagstukken. 
Wilt u meer weten over hoé TripleAir Technology u helpt om een volgende stap te maken? Bel of leg uw vraag per mail gewoon eens voor. U ontvangt dan snel een helder en passend antwoord.
 

Internationale synergie met ú als hoofdpersoon

Om u maximale meerwaarde te kunnen bieden heeft TripleAir Technology naast de vestiging in Nederland ook een vertegenwoordiging in Engeland, waar vele producten hun toepassing vinden. In de overige landen werkt TripleAir Technology samen met nauwgezet geselecteerde distributeurs. Kortom, waar ter wereld u ook werkt of een project wilt voltooien, TripleAir Technology is uw aanspreekpunt.

Sinds de oprichting échte specialist in luchtfilters

TripleAir Technology is al vele jaren een betrouwbaar aanspreekpunt voor al uw vraagstukken om in- of uitgaande lucht te zuiveren op deeltjes en/of gassen. Een professioneel gedreven organisatie met roots in binnen- en buitenland. De kracht van de onderneming wordt gedreven door de de betrokken en goed opgeleide medewerkers die er werken.
Naast de vele jaren ervaring met het ontwerpen en produceren van filters, bezitten deze medewerkers het besef dat het produceren van dergelijke producten een bepaalde verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Daarom zijn productieprocessen vastgelegd binnen een kwaliteitsmanagementsysteem. Worden onderdelen van derden via metingen en audits consequent gescreend. En vinden er gedurende de productie structureel steekproeven voor kwaliteitscontroles plaats, alvorens er een validatie voor levering wordt afgegeven.
Complementair kunt u als additionele zekerheid óók nog kiezen voor de montage onder supervisie van uw eigen medewerkers. Hiermee wordt het proces voor u inzichtelijk en nóg beter controleerbaar.
 

Circulair ondernemen 

Schone lucht is niet alleen relevant voor uw medewerkers en uw productieprocessen. Het is ook een statement hoe u als bedrijf functioneert binnen de gehele keten. Datzelfde geldt voor het circulair ondernemen, waarbij het hergebruik van producten en grondstoffen wordt gemaximaliseerd. TripleAir Technology is een groot voorstander van deze manier van werken en denken. Want alleen zo heeft produceren minder impact op het milieu en stopt het de grootschalige kapitaalvernietiging. Daarnaast biedt het veel kansen voor bedrijven die hun focus op de toekomst hebben gericht.