In de weken 32 & 33 zijn wij gesloten, daarna staan we weer voor u klaar!

Medisch

Dé specialist in filters voor operatiekamers en laboratoria

Zorgeloos vertrouwen op hoogwaardige filters voor ‘De Zorg’

TripleAir Technology is actief binnen de complete bandbreedte van de zorgsector. Naast een brede variatie aan oplossingen en toepassingsgebieden, levert TripleAir Technology ook de complementaire producten voor luchtbehandeling.

Werken in operatiekamers zonder bacteriën, virussen en schimmelachtige sporen

Ziekenhuizen en vooral operatiekamers zijn locaties waar mensen moeten kunnen vertrouwen op correcte hygiëneprocedures. Uiteraard is een schone toegevoerde en gefilterde omgevingslucht daar een onderdeel van.

Juist binnen deze medisch-georiënteerde omgevingen is de beheersing van micro-organismen in de lucht (bacteriën, virussen en schimmelachtige sporen) van groot belang om overdraagbare ziekteverwekkers uit de lucht te filteren. TripleAir Technology biedt u een jarenlange ervaring met alle denkbare luchtfilters.

Operatiekamer producten

Filteren van gassen in laboratoria

Naast het filteren van ongewenste deeltjes kan ook het filteren van andere verontreinigingen uw wens zijn. Bijvoorbeeld in laboratoria waar regelmatig specifieke gassen uit de lucht moeten worden gefilterd.

De betrouwbare luchtfilterproducten van TripleAir Technology helpen u dergelijke omgevingen schoon en gezond te maken, zodat er voor zowel uw processen, productie als personeel een veilig en infectievrije omgeving ontstaat.

Laboratorium producten