In de weken 32 & 33 zijn wij gesloten, daarna staan we weer voor u klaar!

Industrie & commercieel

De maak-industrie 

TripleAir Technology is zeer actief binnen de maak-industrie. Deze markt kenmerkt zich door vele toepassingsgebieden en verschillende productie-omgevingen. Vraag TripleAir Technology eens naar de voor u beste filteroplossing of de complementaire luchtbehandelingsproducten. 

Maximale hygiëne in productieruimtes

‘If you can’t stand the heat, stay out of the kitchen’. Deze metafoor symboliseert op goede wijze hoe serieus TripleAir Technology het werken volgens geldende normering en certificeringen (ISO;16890- EN1822;2019- ISO;29463) omarmt.
Logisch ook … als u weet dat TripleAir Technology betrokken wordt bij uiterst kritische productieprocessen. Immers, vaak hier wordt de gewenste hygiëne voor een essentieel deel bepaald door absoluut schone aan- en afgevoerde lucht.
 

Filters voor de maak-industrie

Breed scala luchtfiltermogelijkheden voor kantoren

Wereldwijde onderzoeken tonen aan dat de verontreinigingsniveaus in kantoren en productielocaties zo’n twee tot vijf keer hoger zijn dan die in de buitenlucht. Dit impliceert dat medewerkers permanent worden blootgesteld aan een verhoogd risico op infecties, ziektes en ander ongemak.
En ja, natuurlijk … alle preventieve maatregelen die u treft om dit te minimaliseren kosten geld. Maar wat kosten zieke medewerkers? Uitgangspunt is een schone, frisse en gezonde werkomgeving die de algehele productiviteit bevordert en productieprocessen verbetert.
 

Vastgoed hoog-rendementsfilters

Om de juiste balans te vinden tussen kosten en het preventief reduceren van risico’s, biedt TripleAir Technology u een breed scala aan luchtfiltermogelijkheden om u hierbij te helpen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de energiezuinige industriële hoog-rendementsfilters, die zorgen voor een optimale luchtbalans en een drastische afname van het aantal verontreinigende stoffen die uw faciliteit binnendringen. Daarnaast biedt TripleAir Technology u grote variëteit aan eenvoudige wegwerpfilters, airconditioning HVAC-filters en filters die verontreinigingen elimineren tot het allerhoogste niveau.

Filters voor vastgoed