Animal Virus Air Filtration

TripleAir heeft ruim 30 jaar ervaring in zowel de filter technology als de agrarische sector (Pig en Poultry). Deze combinatie maakt dat TripleAir in 2012 gestart is met de verkoop van luchtfilters voor de agrarische sector. Als basis is er vanuit de Universiteit van Minnesota een filter ontwikkeld dat pig and poultry farms beschermd tegen door de lucht verplaatsbare virussen zoals PRRS en Mycoplasma. De afgelopen jaren zijn hier zeer goede resultaten mee geboekt. TripleAir ontwikkelt en produceert haar eigen filter en staat voor hoge kwaliteit en flexibiliteit.

Zeugenbedrijven en berenstallen, worden in toenemende mate, wereldwijd, gefilterd. De ervaringen en bijkomend adviezen op maat, delen we graag met onze klanten. TripleAir draagt graag bij aan een hogere gezondheid status binnen uw bedrijf, luchtfiltratie is hierbij een belangrijke schakel voor nu en in de toekomst.
Het uitsluiten van risico’s, door het filteren van inkomende lucht, kan bijdragen aan de vermindering van medicijngebruik in de keten van voedselproductie.